Nat King Cole ‎– Nat King Cole Golden Treasury "Unforgettable" Longines Symphonette Society ‎– LS117A

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 24 godziny
Cena: 95,00 zł 95.00
ilość szt.
dodaj do przechowalni


Side One
1 When My Sugar Walks Down The Street
2 Mona Lisa
3 Ain't Misbehavin'
4 These Foolish Things
5 Who's Sorry Now
Side Two
1 When I Take My Sugar To Tea
2 Sweet Lorraine
3 Oh Mary, Don't You Weep
4 Smile
5 Ramblin' Rose
Side Three
1 Because You're Mine
2 Again
3 As Far As I'm Concerned
4 Song For Delilah
5 At Last
Side Four
1 If I Give My Heart To You
2 Never Let Me Go
3 Tell Me All About Yourself
4 Lights Out
5 You Stepped Out Of A Dream
Side Five
1 Unforgettable
2 Little Child
3 I Promise You
4 The Christmas Song
5 Once In A While
Side Six
1 What Can I Say After I Say I'm Sorry
2 You Are Looking At Me
3 Alone Too Long
4 Just You Just Me
5 The Ruby And The Pearl
Side Seven
1 Funny
2 Those Lazy Hazy Crazy Days Of Summer
3 Only Yesterday
4 A Nightingale Sang In Berkeley Square
5 Tenderly
Side Eight
1 It's A Lonesome Old Town
2 Route 66
3 Don't Get Around Much Anymore
4 Red Sails In The Sunset
5 Straighten Up And Fly Right
Side Nine
1 Stardust
2 A Blossom Fell
3 You Leave Me Breathless
4 There Goes My Heart
5 Paradise
Side Ten
1 There Will Never Be Another You
2 Exactly Like You
3 When You're Smiling
4 You're Mine, You
5 Back In My Arms
Side Eleven
1 When I Grow Too Old To Dream
2 I Remember You
3 An Affair To Remember
4 That Sunday, That Summer
5 Here's To My Lady
Side Twelve
1 Moon Love
2 Let's Fall In Love
3 I Just Found Out About Love
4 Answer Me, My Love
5 Wild Is Love

Opis towaru

Płyta Winylowa Tak
Wykonawca Nat King Cole
Tytuł Nat King Cole Golden Treasury "Unforgettable"
Gatunek Soul, Jazz, Blues
Rok wydania 1964
Wytwórnia Longines Symphonette Society
Kraj wydania U.S.A.
Stan Winyla 6 x Ex
Stan Okładki Box Vg-

Produkty powiązane

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony


Sklep internetowy od